Vandskuring udførelse

Udførelse af vandskuring er en proces af flere forskellige omgange, der kræver en professionel udførelse for at opnå et jævnt og smukt resultat. Hos Aalborg Facaderenovering er vi eksperter inden for vandskuring og kan sørge for at levere et resultat af den højeste klasse til din tilfredshed.

Udførelsen af vandskuring foregår i flere forskellige processer

Først skal vi blande den helt rette mørtel, hvor det vigtigste at have det helt rigtige blandingsforhold, da vi gerne vil opnå en jævn og smuk overflade hvor hårdheden er den rigtige.
Herefter skal murværket dækkes med den blandede mørtel, der skal udjævne og udbedre de eventuelle huller og ujævnheder, der skulle have været i murværket inden påbegyndelsen af vandskuringen.
Overfladen med den påsmurte mørtel skal herefter skures med en våd mursten, hvoraf navnet vandskuring kommer. Vi har gennem flere års erfaring, fundet en bedre metode. Under denne proces jævnes overfladen og eventuelle fremspring i mørtlen udjævnes, så det færdige resultat bliver en smuk og jævn overflade.
Til slut sørger vi for at fjerne eventuelle løstsiddende sandkorn, så det endelige resultat både fremstår smukt og jævnt, men så det også er solidt og holdbart.
1
2
3
4

Er det tid?

Vi glæder os til at kunne tilbyde dit hus, nyt liv