Vandskuring af facaden

Jo ældre dit hus er, desto større chance er der for, at dit murværk og overfladen på din facade er nedbrudt. Dette er et uundgåeligt problem, der med tiden langsomt kan få dit hus til at se slidt ud.

Der er dog hjælp at hente, for hos Aalborg Facaderenovering har vi specialiseret os i at foretage vandskuring af facaderne på dit hus.

 

Vandskuring er en facadepudsningsmetode

Der kan ændre udseendet på dit hus og give dit hus liv på ny. En vandskuring er med til at danne et bedre helhedsindtryk af boligens udseende, og ved at vandskure dit hus kan du også forebygge kommende vedligeholdelse.

 

Du kan til og med foretage en vandskuring af facaderne på dit hus med farve, hvilke giver et rustikt udtryk. Der er også mulighed for at bruge facademaling efter pudsningen, hvilke vil resultere i en 100% ens farve på alle facaderne. En vandskuring er altså en effektiv facadepudsningsmetode, der vil kunne tillægge ekstra værdi til din bolig.

Vandskuring inden & undendørs

Der findes forskellige typer af vandskuring, og som din foretrukne murer i Aalborg kan vi foretage alle typer af vandskuring. Dette gælder både hvad enten du ønsker indendørs eller udendørs vandskuring, og hvad enten du vil have foretaget med eller uden farve.

 

Den mest populære form for vandskuring er en udendørs vandskuring af boligens facader. Dette foretager vi naturligvis, så dit hus igen kan lyse op og få en sund og solid facade, der vil kunne holde i mange år og give din bolig liv på ny.

 

Vi har naturligvis erfaring med at vandskure indendørs, så hvis din bolig har murværk indendørs, kan vi selvfølgelig også hjælpe med at foretage en vandskuring på indersiden af murene.

 

Hvad enten du ønsker at foretage en indendørs- eller udendørs vandskuring, så kan vi tilpasse den med et bredt valg af farver, der kan matche dine behov og ønsker. Vandskuring med farve kan danne en smuk helhed med matchende farver til hele din bolig og give et frisk pust til facaderne eller det indendørs murværk. En af fordelene ved at foretage en vandskuring med farve er også, at når vandskuringen er tørret, behøver du ikke at bruge ekstra penge eller tid på at male de vandskurede mure, da de allerede har en solid og holdbar farve, der er valgt efter dit ønske.

Er det tid?

Vi glæder os til at kunne tilbyde dit hus, nyt liv