Tilstandsrapport inden salg- eller efter køb af hus

Når du skal sælge din bolig, er det nødvendigt at få lavet en tilstandsrapport. Hvis du vil have den højest mulige pris for dit hus eller hurtigst muligt få dit hus solgt, er det vigtigt, at der ikke er mange k1’er, k2’er og k3’er.

Hos Aalborg Facaderenovering hjælper vi jer gerne med at udbedre skaderne i tilstandsrapporten. Gør jer selv en tjeneste og invester i denne udbedring, så i kan sælge jeres hus til den bedst mulige pris.

Vi står gerne for totalentreprisen, og vi kan hjælpe jer med at udbedre alle former for skader, der skulle fremgå af tilstandsrapporten.

Fordele ved at udbedre skader fra tilstandsrapporten

Totalentreprise på en tilstandsrapport er en god investering. Selvom udbedringen af jeres skader i første omgang vil kunne involvere en del omkostninger, så vil det på sigt være en god investering. Hvis jeres bolig har en pletfri eller næsten pletfri tilstandsrapport, vil i kunne få meget mere for jeres bolig, når i vil sælge den og derved vinde på det i sidste ende.

En af de mest forekommende årsager til et afslag i prisen på jeres bolig ved salg er nævnte skader i tilstandsrapporten. Hvis i vælger at få udbedret disse skader inden i sælger jeres hus, vil i kunne undgå væsentlige afslag i prisen på jeres hus og i stedet sælge det til den ønskede pris.

I vil kunne få jeres hus solgt hurtigere med en god tilstandsrapport. Det er naturligvis en fordel at komme af med jeres hus hurtigst muligt, specielt hvis i står klar til at flytte ind i et nyt hus, så i slipper for at betale for to huse. Ved at have en god tilstandsrapport på jeres hus vil i altså kunne undgå tvivl hos køberen og sælge jeres hus til den ønskede tid og den rette pris.

Hos Aalborg Facaderenovering kan vi som sagt stå for totalentreprisen på udbedring af alle eventuelle skader (k1, k2 k3). Det vil spare jer for penge, tid og gene, da i ikke behøver at hyre forskellige håndværkere til de forskellige opgaver.

Vores arbejde med udbedring af skader

Uanset hvilken form for skade der er på jeres bolig, kan vi hos Aalborg Facaderenovering hjælpe jer.

Vi kan stå for totalentreprisen, så i slipper for at kontakte og betale for forskellige håndværkere til forskellige opgaver. Det spiller ingen rolle om i blot skal have hjælp med at udbedre små skader som kosmetiske K0er, der kan påvirke køberens indtryk af boligen, eller om i har en eller flere seriøse K3ere, som bør udbedres inden salg.

Vi er erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere, der stræber efter jeres tilfredshed. Derfor sørger vi altid for at udføre vores udbedringer af skader af en høj kvalitet og til den aftalte pris. Som et erfarent håndværkerfirma ved vi også godt, at det er vigtigt for jer at have boligen i tip top stand hurtigst muligt, når i skal sælge. Derfor sørger vi altid for at levere et færdigt stykke arbejde til den aftalte tid, så i er klar til at få solgt jeres bolig.

Skal i sælge jeres hus?

hurtigst muligt og samtidig være sikker på at få den højest mulige pris?