Omfugning af murværk

Hos Aalborg Facaderenovering er vi specialister inden for omfugning, men vi foretager alt inden for murerarbejde.

Med tiden kan din boligs fuger blive slidte eller beskadigede. En renovering af boligens udvendige fuger vil resultere i, at din bolig som helhed vil fremstå både nyere og mere velholdt. Din bolig vil efter en omfugning blive mere solid og sund, indeklimaet vil forbedres, du vil forbedre din isolering og herved spare penge samt at husets generelle værdi vil stige, hvilket kan være en god investering, hvis du en dag vil sælge dit hus.

En omfugning af din boligs udvendige facader vil altså være en god investering for dig og din bolig. Som din foretrukne murer i Aalborg og Nordjylland laver vi gerne et prøvefelt og giver et uforpligtende tilbud til en omfugning af din bolig. Kontakt os venligst for flere råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Hør fra vores kunder

Jeg har haft Aalborg facaderenovering til at lave nye fuger, sokler, sålbænke, samt beklædning med Hardi-plank. Det er et fantastisk stykke arbejde de har udført! Hele forløbet har været en fornøjelse, og det er rart at kunne mærke at man har med håndværkere at gøre som sætter en ære i at lave det ordentligt, og brænder for det de laver. Mine varmeste anbefalinger til Aalborg facaderenovering! Jeg nyder mit "nye" hus.

Anders Keis Hansen
Hør fra vores kunder

I foråret 2016 skiftede Aalborg facaderenovering vores fuger. Et uproblematisk forløb med et flot resultat. Der var pænt ryddet op efter arbejdet som blev udført hurtigt og effektivt til en fornuftig pris.

Brian S.

Hvad er fordelene ved omfugning?

Generelt er omfugning en en god investering på flere områder:

  • Ejendommens murværk forbedres.
  • Helhedsindtrykket forbedres.
  • Murværket vil blive solidt og sundt.
  • Øger husets værdi.
  • Fjerner eventulle fugtgener.
  • Forbedrer isoleringsværdien.
  • Forbedrer sandsynligvis indeklima.

Dit hjem er vores arbejdsplads

Erfaringsmæssigt så ved vi, at det kan være træls, at have en håndfuld murere på besøg. Vi ved også at det er din base og dit territorie vi befinder os på. Derfor er det vores opgave, at være til mindst mulig gene, mens vi forbedrer murværket. Vi er specielt gode til fuger og gør det der skal til, for at få afdækket i det omfang der er nødvendigt. Vi kan ikke komme udenom, at det støver ved udfræsning af fuger. Vi bruger derfor støvsugere på vores fræsere, så de opfanger det meste støv inden det bliver til gene for dig.