Omfugning - få udført omfugning af dit hus af specialister
15006
page-template-default,page,page-id-15006,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
Omfugning – Når i har valgt Aalborg Facaderenovering original1Slide thumbnail

Omfugning

Hos Aalborg Facaderenovering er vi specialister inden for omfugning, men vi foretager alt inden for murerarbejde.

Med tiden kan din boligs fuger blive slidte eller beskadigede. En renovering af boligens udvendige fuger vil resultere i,
at din bolig som helhed vil fremstå både nyere og mere velholdt. Din bolig vil efter en omfugning blive mere solid og sund, indeklimaet vil forbedres, du vil forbedre din isolering og herved spare penge samt at husets generelle værdi vil stige, hvilket kan være en god investering, hvis du en dag vil sælge dit hus.

En omfugning af din boligs udvendige facader vil altså være en god investering for dig og din bolig. Som din foretrukne murer i Aalborg og Nordjylland laver vi gerne et prøvefelt og giver et uforpligtende tilbud til en omfugning af din bolig. Kontakt os venligst for flere råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Udførelse af omfugning?

Efter at i har taget kontakt med os, er det første vi gør hos Aalborg Facaderenovering at komme ud og måle op, hvorefter vi sender et uforpligtende tilbud. Her er et overblik over vores arbejdsprocesser i forbindelse med omfugning af din bolig:

  • Er i interesseret i en omfugning, fastlægger vi først og fremmest, hvilken type mørtel vi skal anvende, og herefter kan vi til at starte med komme forbi og lave et prøvefelt, så vi er sikre på, at vi i fællesskab kan komme frem til netop det resultat i er interesserede i.
  • Herefter gennemgår vi i samarbejde med jer, om der skulle være andre eventuelle ekstra opgaver i forbindelse med omfugningen. Dette kan til eksempel være udskiftning af gamle eller ødelagte mursten, udskiftning af sålbænke, udskiftning af overlæggere eller reparation af sokkelpuds og sætningsskader.
  • Herefter fastlægger vi en start- og sluttid for vores arbejde, som vi hos Aalborg Facaderenovering sætter en ære i altid at overholde.
  • Når vi vel starter på omfugning, begynder vi altid med at afdække området grundigt, så vi sætter mindst mulige spor og undgår ekstra gene for jer.
  • Herefter starter vi med at fræse fugerne ud. Denne proces er ikke helt støjfri, så vi plejer altid i samarbejde med jer at finde et passende tidspunkt for processen, så vi ikke forstyrrer jer eller jeres naboer. Hvis ønsket kan vi også informere jeres naboer om, at vi i den givne tidsperiode kommer til at støje og støve lidt ekstra, og hvor lang tid vores arbejde forventes at tage.

Under denne proces har vi samtidig en håndværker, der tager sig af at fylde de tomme fuger ud og foretage eventuelle ekstra opgaver, så processen gøres mest muligt effektiv og til mindst mulig gene for jer som kunder.

  • Ved afslutning af hver arbejdsdag sørger vi for at rydde op efter os, så i ligger mindst muligt mærke til os.
  • Når den samlede opgave er færdig, sørger vi naturligvis også for en total oprydning. Her fjerner vi alt affald i forbindelse med den opgave, som vi har udført. Det skal dog nævnes at efter en så omfattende proces som omfugning er, kan der være lidt spor efter det anvendte stillads eller lidt støv, som vores støvsugere ikke har kunnet fange.

Vi anvender altid kun produkter af højeste kvalitet under vores omfugning, og mørtlen som vi anvender, er et naturprodukt, der kun består af sand og kalk, hvilket ikke vil skade jorden eller de resterende udendørs områder.

Eksempel på brugen af farvet fuge – Hus i Nørresundby

Mørtel – blandingstabel