Sådan udfører vi netpuds - læs hvordan vi pudser din facade
14963
page-template-default,page,page-id-14963,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
Netpuds facaderenoveringSlide thumbnail

Netpuds

Hvordan er processen ved udførelse af netpuds?

En netpudsning er en kompliceret proces, der skal foretages i flere lag og trin, så vi anbefaler derfor at søge professionel hjælp for at opnå det bedste resultat. Hos Aalborg Facaderenovering foregår vores udførelse af netpuds i følgende orden. 

Netpuds facaderenovering1

Her kan du følge hvordan vi netpudser:

  • Vi starter altid en netpudsning med at rense og udbedre eventuelle skader i facaden, før vi går i gang med selve netpudsningen. Dette skyldes, at man for et vedvarende resultat af den højeste kvalitet altid bør reparere defekte fuger, sten mm. inden at man starter med at netpudse facaden.
  • Næste trin er at grundpudse facaden, så den bliver jævn og fin.
  • Herefter ilægges et glasfibernet, hvor vi som din foretrukne murer altid benytter produkter af den højeste kvalitet, hvilket er din garanti for et smukt og stærkt resultat.
  • Slutbehandlingen kan herefter foretages på flere forskellige måder, hvor vi kan tilpasse den endelige behandling efter dine krav og behov.

Du har sandsynligvis nogle spørgsmål kontakt os, vi står altid klar til at hjælpe dig. Hos os koster gode råd ikke en krone.

Bestil et tilbud 

Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig inden for 12 timer.


Stefan – Murer Aalborg indehaver af Aalborg Facadefuge

Ring til Stefan på 22411986 - For ekspert rådgivning.

Stefan Sørensen

Indehaver

Kvalitets produkt i grå el. hvid