Facaderens

Hvis din facade er beskidt, eller hvis dit murværk er hårdt ramt af alger og mos, kan det være en rigtig god idé at foretage en facaderensning.

Hos Aalborg Facaderenovering er vi certificerede Surfapartnere, hvilket er din garanti for at få en facaderensning af den højeste kvalitet. Vi kan foretage facaderensning på store eller små boliger, og vi arbejder både for private og for erhverv.

Vi har gode erfaringer inden for facaderensning, og med vores anvendelse af de bedste produkter på markedet, kan vi med vores teknik og maskiner sørge for at foretage en rensning af dit murværk og din facade, så de bliver fuldstændig rene igen. Vi er naturligvis grundige med vores arbejde og sørger for ikke at beskadige eller ødelægge noget af overfalden på dit murværk, når vi foretager en facaderensning.

Hvorfor Facaderens?

En facaderensning er en god investering, der giver dig en lang række fordele. Her er nogle af fordelene ved at få foretaget en facaderensning af din bolig:

Det er billigt at foretage en facaderensning af din bolig, og på sigt vil det kunne spare dig for mange penge. Skidt, oss, alger og mos fjernes nemlig fra din bolig, så de ikke kan forårsage yderligere skade. En facaderensning er altså en forebyggende proces, der udover de kosmetiske fordele også har praktiske fordele.

Facaden er det første, man ser på din bolig. Er den fyldt med skidt eller alger, kan dette udover at ødelægge murværket også se forfærdeligt ud og være med til at give et dårligt og slidt indtryk af din bolig som helhed. Ved at foretage en facaderensning, kan din facade få nyt liv og se ud som ny, hvilket vil få hele din bolig til at lyse op.

Når du vælger at få foretaget en facaderensning hos os, kan vi også efter rensningen sørge for at behandle overfladen med et algedræbende middel. Denne behandling fjerner rødderne fra algerne og er dermed med til at holde din facade ren, pæn og stærk i længere tid efter behandlingen.

Vores arbejde med Facaderens

Det første vi gør, når vi skal foretage en facaderensning er altid at undersøge din boligs facade. Det er nemlig forskelligt afhængigt af facadens overflade, type og vedligeholdelsesvejledninger, hvilken metode vi bør anvende. Efter at have undersøgt disse afgør vi med vores tidligere erfaring, hvilken metode der er bedst for netop din facade.

Vi sørger naturligvis altid for at finde den bedst mulige løsning både økonomisk og kvalitetsmæssigt i samarbejde med jer, så vi opnår en høj tilfredshed med vores facaderens. Fælles for alle vores metoder er dog, at vi altid anvender de bedst mulige produkter på markedet. Som certificerede Surfapartnere kan du altså trygt anvende os som din foretrukne hjælp, når det kommer til facaderensning.

Er det tid?

Vi glæder os til at kunne tilbyde dit hus, nyt liv