Silikone- og harpiks baseret facademaling

Hvis din facade er beskidt, eller hvis dit murværk er hårdt ramt af alger og mos, kan det være en rigtig god idé at foretage en facaderensning.

Hos Aalborg Facaderenovering er vi certificerede Surfapartnere, hvilket er din garanti for at få en facaderensning af den højeste kvalitet. Vi kan foretage facaderensning på store eller små boliger, og vi arbejder både for private og for erhverv.

Vi har gode erfaringer inden for facaderensning, og med vores anvendelse af de bedste produkter på markedet, kan vi med vores teknik og maskiner sørge for at foretage en rensning af dit murværk og din facade, så de bliver fuldstændig rene igen. Vi er naturligvis grundige med vores arbejde og sørger for ikke at beskadige eller ødelægge noget af overfalden på dit murværk, når vi foretager en facaderensning.

Hvis du vælger at få din facade malet efter den er blevet netpudset, så sikre du at din nye facade rent kosmetisk ser endnu bedre ud da farven på facaden er ens over alt. Holdbarhedsmæssigt er det gavnligt for pudset da malingen beskytter mod vejret og gør det svært for organismer at gro på facaden.

Før Efter

Er det tid?

Vi glæder os til at kunne tilbyde dit hus, nyt liv