Facadeisolering – kort om udførelse

For at opnå et godt og vedvarende resultat bør du få hjælp til en professionel udførelse af din facadeisolering. Hos Aalborg Facaderenovering er vi eksperter i facadeisolering, og vi udfører altid vores arbejde efter en række forskellige trin:

1
2
3
4
Først skal ydervæggen klargøres og eventuelle andre skader bør udbedres, før vi påbegynder selve facadeisoleringen. Vi kan foretage alle former for murerarbejde, så hvis det skulle være nødvendigt at udbedre eller renovere andre skader i boligens ydermur inden påbegyndelse, vil vi anbefale jer at gøre dette, for at opnå det bedste resultat.
Efter at ydervæggen er blevet klargjort, går vi i gang med selve isoleringsprocessen. Til isoleringen af din ydervæg anvender vi altid de bedste materialer, der er din garanti for et resultat af den højeste klasse.
Efter at have foretaget den generelle facadeisolering af din bolig påbegynder vi en forstærkning af isoleringen. Her monterer vi for eksempel hjørnelister ved udvendige hjørner og vinduesfalser, samt at vi forstærker alle facadeoverflader.
Til slut påføres puds efter dine specifikke ønsker og behov. Her anvender vi altid puds, der er baseret på naturmaterialer, og ved slutbehandlingen af din facadeisolering, kan du selv bestemme facadens endelige udseende. Du kan læse mere om de forskellige typer af pudsning under ”Vandskuring” eller ”Netpuds” eller kontakte os, så vi i samarbejde kan finde rette løsning, der tilpasses dine ønsker om både udseende og udførel

Er det tid?

Vi glæder os til at kunne tilbyde dit hus, nyt liv