Facadeisolering

Hos Aalborg Facaderenovering er vi kompetente og erfarne murere, der specielt er dygtige inden for facaderenovering og facadeisolering. Facadeisolering kan på nogle virke som en “dyr” løsning, men besparelserne på varmeregningen gør det til en langsigtet og god investering.

Med de stigende energipriser og en stigende miljøbevidsthed blandt vores kunder, har vi valgt i stigende grad at fokusere på at efterisolere din boligs facader. Uanset hvilken type af bolig du har, kan der foretages en facadeisolering. Vi kan facadeisolere nye boliger, men vi kan bestemt også hjælpe dig, der har et hus i bloksten eller et gammelt hus, hvor der ikke kan hulmurisoleres. Her kan vi nemlig foretage en facadebehandling, der isolerer dit hus udefra og direkte på ydermuren.

Så hvis du vil have professionel hjælp af imødekommende og kompetente murere til din facadeisolering i Aalborg eller resten af Nordjylland, er det bare at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Hvorfor facadeisolering?

Der findes adskillige fordele ved at foretage en facadeisolering af din bolig. Her er nogle af de mest gængse fordele:

  • Undgå at skulle isolerer inde og at isolering samtidig stjæler kvm af boligens areal.
  • Med et lavere varmeforbrug vil dit hus altså også blive mere miljøvenligt.
  • En facadeisolering vil være en investering, der kan tillægge stor ekstra værdi til dit hus, hvis du engang vil sælge det.
  • Med en facadeisolering kan du forebygge og undgå eventuelle frostskader i murværket, da muren ej udsættes for høje temperatursvingninger, hvilket normalt vil kunne give adskillige skader i dit murværk.
  • En facadeisolering af din bolig vil skabe et bedre indeklima og en sundere luft for dig og din familie. De lune ydervægge holder bedre på varmen om vinteren og fjerner muligheden for udvikling af skimmelsvamp. Samtidig vil de om sommeren holde huset køligt.
  • Du vil spare penge og tid på eventuelle fremtidige renoveringer, da en facadeisolering vil holde i mange år, og et nyligt facaderenoveret hus kræver en minimal vedligeholdelse.
  • En facadeisolering vil give en smukkere facade og få dit hus til at fremstå både nyere og bedre velholdt, hvilket vil give et bedre helhedsindtryk.

Er det tid?

Vi glæder os til at kunne tilbyde dit hus, nyt liv