Facadeisolering - vi er dygtige specialister i facade isolering
15016
page-template-default,page,page-id-15016,page-child,parent-pageid-15014,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
facadeisolering5.1Slide thumbnail

facadeisolering

Facadeisolering hvorfor?

Hos Aalborg Facaderenovering er vi kompetente og erfarne murere, der specielt er dygtige inden for facaderenovering og facadeisolering. Facadeisolering kan på nogle virke som en “dyr” løsning, men besparelserne på varmeregningen gør det til en langsigtet og god investering.

facadeisolering 10

Med en facadeisolering sikre du skarpe kanter, et nyt udtryk og et hus  med forbedret energi klasse. 

Med de stigende energipriser og en stigende miljøbevidsthed blandt vores kunder, har vi valgt i stigende grad at fokusere på at efterisolere din boligs facader. Uanset hvilken type af bolig du har, kan der foretages en facadeisolering. Vi kan facadeisolere nye boliger, men vi kan bestemt også hjælpe dig, der har et hus i bloksten eller et gammelt hus, hvor der ikke kan hulmurisoleres. Her kan vi nemlig foretage en facadebehandling, der isolerer dit hus udefra og direkte på ydermuren.

Så hvis du vil have professionel hjælp af imødekommende og kompetente murere til din facadeisolering i Aalborg eller resten af Nordjylland, er det bare at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Facadeisolering hvorfor?

Der findes adskillige fordele ved at foretage en facadeisolering af din bolig. Her er nogle af de mest gængse fordele:

  • Ved at facadeisolere dit hus vil du få en lavere varmeregning, så du årligt vil kunne spare massevis af ekstra omkostninger.
  • Undgå at skulle isolerer inde og at isolering samtidig stjæler kvm af boligens areal.
  • Med et lavere varmeforbrug vil dit hus altså også blive mere miljøvenligt.
  • En facadeisolering vil være en investering, der kan tillægge stor ekstra værdi til dit hus, hvis du engang vil sælge det.
  • En facadeisolering af din bolig vil skabe et bedre indeklima og en sundere luft for dig og din familie. De lune ydervægge holder bedre på varmen om vinteren og fjerner muligheden for udvikling af skimmelsvamp. Samtidig vil de om sommeren holde huset køligt.
  • Du vil spare penge og tid på eventuelle fremtidige renoveringer, da en facadeisolering vil holde i mange år, og et nyligt facaderenoveret hus kræver en minimal vedligeholdelse.
  • En facadeisolering vil give en smukkere facade og få dit hus til at fremstå både nyere og bedre velholdt, hvilket vil give et bedre helhedsindtryk.
  • Med en facadeisolering kan du forebygge og undgå eventuelle frostskader i murværket, da muren ej udsættes for høje temperatursvingninger, hvilket normalt vil kunne give adskillige skader i dit murværk.

Der er altså en lang række fordele ved at foretage en facadeisolering af din bolig, så kontakt os venligst, så i kan få råd og vejledning til den bedste løsning for netop jer.

Bestil et tilbud 

Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig inden for 12 timer.


Stefan – Murer Aalborg indehaver af Aalborg Facadefuge

Ring til Stefan på 22411986 - For ekspert rådgivning.

Stefan Sørensen

Indehaver