Facadeimprægnering

En facadeimprægnering er en forholdsvis billig måde at behandle facaden på din bolig på. En facadeimprægnering betyder, at du imprægnerer murværket og andre områder på din facade med et vandafvisende materiale, som holder din facade fuldstændig tør. En facadeimprægnering er en af de bedste metoder at forebygge skader på din facade, da skader i facaden ofte opstår på grund af fugt eller vand i murværket.

 

Facadeimprægnering er en god investering på flere punkter. Eftersom det er en effektiv forebyggelse mod andre skader, vil dette på sigt kunne spare dig for mange penge. Men en facadeimprægnering kan også spare dig for mange penge på varmeregningen. Et tørt murværk isolerer nemlig meget bedre end et vådt. Ved at holde murværket frit for fugt og vand skaber du også et bedre indeklima i boligen. Facadeimprægnering hjælper desuden med at holde din boligs facade smuk, da hverken vand eller fugt kan gøre skade på murværket og aldre det.

Du kan facadeimprægnere en masse forskellige områder på ydersiden af din facade, og du kan vælge en masse forskellige typer af produkter til behandlingen. Som udgangspunkt anbefaler vi dog, at du altid anvender Surfaprodukter til facadeimprægnering, da disse er de bedste på markedet. Hvis du ikke har nogen erfaring med facadeimprægnering, kan det også være en god idé at søge professionel hjælp.