Netpuds hvorfor?

Vælger du en facadebehandling med netpuds, viser erfaringer, at du får et vedligeholdelsesfrit hus i op til 10-12 år efterfølgende. Herudover øges værdien af huset, samtidig med at dit hus bliver flot og indbydende at se på

Bør jeg pudse den murede facade frem for alternativerne?

En opmurede facade skal stort set ikke vedligeholdes, men efter 30+ år i det danske vind og vejr vil det på et tidspunkt blive nødvendigt at overveje alternativer – Nye fuger, vandskuring, reparation, netpuds eller facadeisolering. Der er naturligvis også den mulighed at du har et ønske om at få din facade pudset blot fordi du mener at det er flottere.

Hvad er fordelene ved netpudse facaden

Netpuds er en effektiv måde at renovere og isolere din facade på, og vi kan klart anbefale denne måde at pudse din facade. Ved at netpudse din facade anvender vi specielle materialer, med fiber i, hvilket gør at eventuelle fremtidige revner og afskalninger af facaden kan undgås, og du kan derfor spare penge, tid og vågne nætter over at du ikke er ”rigtig” glad for hvordan dit hus ser ud. Her er blot nogle af fordelene ved netpuds:

  • Netpuds får din bolig til at fremstå som ny.
  • Netpuds giver mulighed for at få skarpe kanter på boligen.
  • Netpuds giver mulighed for at du kan male facaden.
  • Netpuds beskytter din bolig mod vind og vejr, og derfor ikke nedbrydes i det tempo facaden ellers ville, uden det beskyttende lag puds.

Ulemper ved at netpudse facaden

  • Har du problemer med fugt? - Så ses det nemmere som mørke plamager på facaden.
  • Er dit hus relativt nyt, så kræver netpuds på lang sigt mere vedligeholdelse end en murstensfacade.
  • Hvis dit fundament gir sig, så huset slår revner og der herefter trænger vand ind i revnerne, så er det lidt mere besværligt at

Er netpuds en god beslutning?

Netpuds er en effektiv måde at renovere og tætne en utæt facade på, og vi kan klart anbefale netpuds. Ved at netpudse din facade anvender vi specielt stærke materialer, fibernet mm. Hvilket gør at eventuelle fremtidige revner og afskalninger af facaden kan undgås, samt at din facade bliver markant stærkere overfor det danskevejr. Det skal dog siges at selvom facaden er netpudset, så kan den ikke holde til hvis soklen synker.  Hvis du ikke er rigtig glad for hvordan dit hus ser ud, så er netpuds måske en løsning for dig.

En netpudsning af din facade er en effektiv renovation, der udover at give et bedre helhedsindtryk af din bolig, også vil yde en vis ekstra fremtidig beskyttelse af facaden mod både vejr og vind. Det er en effektiv måde at renovere eventuelle skader, der findes på en gammel mur. Dette kan for eksempel være, hvis du har skader i mange af murstenene, hvis stenenes overflade er begyndt at skalle af, hvis der er skader i fugerne, eller hvis du skulle have murbier, der har lavet gange, som både er grimme og skadende for fugerne

Det er en stor beslutning at vælge netpuds, da det ændre din boligs udseende markant.]En netpudsning danner også en god grund for en eventuel fremtidig maling eller kalkning af facaden.

Er det tid?

Vi glæder os til at kunne tilbyde dit hus, nyt liv